Bestyrelsen i Odense Volleyball

218556864_10159616298188454_3565471834197560635_n
Formand
File
Thomas Hesselholt
+4551517107

Thomas Hesselholt

Kasserer
Der er ikke skrevet noget endnu
Bestyrelsesmedlem
File
Ulla Haue-Pedersen

Jeg er 55 år og startede som minispiller i 1975 i det der dengang hed VK Fortuna 73 og stoppede som aktiv spiller i klubben for ca. 10-15 år siden. Jeg har spillet flere landskampe. Jeg spiller nu beachvolley i OVBK på Oldiesholdet.
Jeg er gift med Jørgen Darling og sammen har vi Christian (25 år) og Sofie (22 år). De har alle tre spillet volleyball og Sofie spiller stadig – Jørgen i DHG, Christian et par sæsoner kidsvolley i Marienlyst og Sofie har spillet ungdom og elite i Fortuna, men spiller nu liga i DHV.
Jeg har også tidligere siddet i klubbens bestyrelse nogle år og var tilbage i 1999 formand for klubben (Min far har også været formand i klubben).
Jeg er uddannet kemiingeniør og efterfølgende Cand. Scient. i kemi og arbejdede i 20 år som underviser/rektor på Teknisk Gymnasium i Svendborg, men har de sidste seks år været vicerektor på Mulernes Legatskole i Odense.
Jeg har så mange gode minder fra mine aktive år i Fortuna og har fået lyst til igen at være aktiv i bestyrelsen.Bestyrelsesmedlem
File
Kaj Jeppesen
28 56 03 92

Født i 1970, og vokset op i en foreningsfamilie. Jeg er gift med Marianne, der er træner i Fortuna, sammen har vi Anton og Mynte der begge er aktive volleyballspillere i Marienlyst-Fortuna og Fortuna. Er bosiddende i lokalmiljøet, i Dyrup, hvorfra den naturlige tilknytning til Fortuna Odense Volley kommer fra.

Arbejder til daglig som Centerchef i Marienlystcentret, hvor også nogle af Fortuna holdene træner. Har selv en lang aktiv periode bag mig, har spillet volleyball i mere end 40 år. Mest kendt for mine mange år i brødre klubben Marienlyst hvor jeg har været Sportschef/træner/assistent træner for Ligaholdet gennem mere end 20 år.

Nyvalgt til bestyrelsen i Fortuna Odense Volley, hvor et af mine fokus områder bliver at få genskabt klublivet og de sociale relationer på og mellem holdene i klubben, efter næsten 2 års nedlukning af klubben, og Tutten. Desuden vil jeg være at finde i samarbejdsudvalget mellem Fortuna og Marienlyst der sammen skal styrke de to klubber.

Bestyrelsesmedlem
Lars Haue
Der er ikke skrevet noget endnu
Bestyrelsesmedlem
Mads Graves
Der er ikke skrevet noget endnu