Bestyrelsen m.fl.

Formand
File
Lars Hauge
24 29 56 74Gift med Lotte og far til Anders og Anna. Kvalitetschef med ansvar for miljø, arbejdsmiljø og HR hos GEVEKO Markings på Langeland, hvor jeg har arbejdet siden 2005.  Har spillet ca. 37år (7-44 års alderen) indtil jeg måtte stoppe pga. nedslidte knæ. Spiller en gang imellem med på herreholdet, eller mixmotionsholdet. Startede i 1998 som spiller i Fortuna, og kom hurtigt i bestyrelsen. Formand i perioden 2001- 2007, og igen fra 2010 frem til nu som nuværende formand.

Roller i Fortuna: Formand for klubben, Udvalgsansvarlig for eliteudvalget, Stævnelederansvarlig til diverse stævner. Tovholder på hjælpere til Grøn koncert, Tinderbox & andre events, diverse trænerjobs, når det er nødvendigt. Sparringspartner.

Kasserer
File
Rikke Thomsen

Gift med Sophus og mor til Filippa og Sophie. Arbejder til daglig som PA. Kom til Fortuna omkring år 2000 og har siddet i bestyrelsen lige siden. De sidste 15 år som kasserer. Har tidligere spillet volley i klubben, men det er længe siden. 

Roller i Fortuna: Jeg er kasserer i klubben og sidder også med i eliteudvalget og stævneudvalget. Daglig ansvarlig for ”Tutten”.

Bestyrelsesmedlem
File
Britt H. Hansen
20 42 81 74

Født i 1991. Arbejder som fysioterapeut hos FysHuset i Korsør. Fysioterapeut for Volleyball Danmarks Talenthold siden 2015. Har været med diverse ungdomslandshold siden 2013. Har spillet volley siden jeg var 13 år. Startede i Middelfart, kom til Fortuna i 2009 og stoppede som spiller i 2018.  Har været i bestyrelsen siden 2012.

Roller i Fortuna: I bestyrelsen laver jeg lidt af hvert, bl.a. er jeg ansvarlig for at søge fonde til projekter. Herudover er jeg ansvarlig for klubbens kids- og ungdomsafdeling. Træner for ligaholdet siden 2018.

Bestyrelsesmedlem
File
Mette Villemoes
22 42 33 39

Jeg er gift med Søren og mor til Cecilie og Nicoline, vi bor i Dyrup sammen med vores hund Malou. Jeg arbejder til daglig hos Eatmosfære i Bellinge. Både Søren, Nicoline og jeg er vilde med volleyball, og Søren spiller på Mix sammen med mig, og Nicoline spiller på Damedanmarksserie.

Søren og jeg har begge to spillet siden vi var unge, men har holdt pause indtil Nicoline startede som kidsspiller for snart 9 år siden. Jeg er ansvarlig for klubbens sociale medier, og jeg er spillende træner på Mix.

Bestyrelsesmedlem
File
Jane Vad  Christensen
41 68 36 66

Arbejder ved DSB i Høje Taastrup, hvor jeg er leder af Lønafdelingen i HR. Mor til Magnus på 20 år og Mathias på 15 år, og bosiddende i Odense C. Har spillet volley i ca 35 år i forskellige klubber på Fyn. Spiller ind i mellem kampe på 1. divisions damer, men har ellers igennem de sidste år primært spillet beachvolley, og træner 2 gange om ugen med G(oldies) i Odense Beachvolleyklub.   


Roller i Fortuna: Mening medlem af bestyrelsen og er helt ny i Fortunas bestyrelse.
Ansvarsområde: Socialminister.

Bestyrelsesmedlem
DW
Dorthe Windeleff
61 86 02 97

Jeg er til daglig lærer på VUC i Odense og bor med min volley-familie i det sydlige Odense.
Vi har alle haft en stor passion for volley og pt. spiller min datter Clara på ligaholdet i Fortuna, min søn ungdomsvolley i naboklubben DHV.
Min mand spiller en smule beachvolley i OBVK og jeg selv både noget beach og noget “gulv”-volley på Fortunas 1. Div, når der mangler en hæver.
Jeg har selv spillet volley i mere end 30 år, de første mange år i DHV, men de sidste 10 år i Fortuna.

Udover at være en del af bestyrelsen i Fortuna er jeg også medlem af bestyrelsen i Volleyball Danmark.