Bestyrelsen i Fortuna

218556864_10159616298188454_3565471834197560635_n
Formand
File
Kaj Jeppesen
28 56 03 92

Født i 1970, og vokset op i en foreningsfamilie. Jeg er gift med Marianne, der er træner i Fortuna, sammen har vi Anton og Mynte der begge er aktive volleyballspillere i Marienlyst-Fortuna og Fortuna. Er bosiddende i lokalmiljøet, i Dyrup, hvorfra den naturlige tilknytning til Fortuna Odense Volley kommer fra.

Arbejder til daglig som Centerchef i Marienlystcentret, hvor også nogle af Fortuna holdene træner. Har selv en lang aktiv periode bag mig, har spillet volleyball i mere end 40 år. Mest kendt for mine mange år i brødre klubben Marienlyst hvor jeg har været Sportschef/træner/assistent træner for Ligaholdet gennem mere end 20 år.

Nyvalgt til bestyrelsen i Fortuna Odense Volley, hvor et af mine fokus områder bliver at få genskabt klublivet og de sociale relationer på og mellem holdene i klubben, efter næsten 2 års nedlukning af klubben, og Tutten. Desuden vil jeg være at finde i samarbejdsudvalget mellem Fortuna og Marienlyst der sammen skal styrke de to klubber.

Kasserer
File
Rikke Thomsen

Gift med Sophus og mor til Filippa og Sophie. Arbejder til daglig som PA. Kom til Fortuna omkring år 2000 og har siddet i bestyrelsen lige siden. De sidste 15 år som kasserer. Har tidligere spillet volley i klubben, men det er længe siden. 

Jeg er kasserer i klubben og sidder også med i eliteudvalget og stævneudvalget. Daglig ansvarlig for ”Tutten”.

Bestyrelsesmedlem
File
Ulla Haue-Pedersen

Jeg er 55 år og startede som minispiller i 1975 i det der dengang hed VK Fortuna 73 og stoppede som aktiv spiller i klubben for ca. 10-15 år siden. Jeg har spillet flere landskampe. Jeg spiller nu beachvolley i OVBK på Oldiesholdet.
Jeg er gift med Jørgen Darling og sammen har vi Christian (25 år) og Sofie (22 år). De har alle tre spillet volleyball og Sofie spiller stadig – Jørgen i DHG, Christian et par sæsoner kidsvolley i Marienlyst og Sofie har spillet ungdom og elite i Fortuna, men spiller nu liga i DHV.
Jeg har også tidligere siddet i klubbens bestyrelse nogle år og var tilbage i 1999 formand for klubben (Min far har også været formand i klubben).
Jeg er uddannet kemiingeniør og efterfølgende Cand. Scient. i kemi og arbejdede i 20 år som underviser/rektor på Teknisk Gymnasium i Svendborg, men har de sidste seks år været vicerektor på Mulernes Legatskole i Odense.
Jeg har så mange gode minder fra mine aktive år i Fortuna og har fået lyst til igen at være aktiv i bestyrelsen.Bestyrelsesmedlem
File
Randi Fechtenburg
29 29 58 71

Gift med Jes og har 2 børn Frederikke og Julius, 58 år. Har spillet volleyball i 47 år. Blev meldt ind i Fortuna i 1974 hvor jeg spillede i over 30 år og også var i bestyrelsen i nogle år. Herefter var jeg med til at starte Fraugde Volleyball afdeling op, hvor jeg stadig spiller mix og er kidstræner. Spiller også beachvolley i OBVK sammen med andre ”gamle” volleyball spillere. 

Er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet som lærer i 23 år, men fik lyst til at prøve noget andet, og var så heldig at få arbejde som sportskonsulent i Volleyball Danmark i 2014 og har arbejdet der lige siden.

Jeg er desuden formand for Dansk Skoleidræt Fyn hvor jeg arrangerer diverse idrætsstævner også kids-og teenstævner for især skolerne i Odense i samarbejde med de fynske klubber og Volleyball Danmark.

Nu er jeg klar til at tage endnu en tørn i Fortuna og vil arbejde for, at klubben igen får mange kids- og teenspillere.

Bestyrelsesmedlem
File
Jane Vad  Christensen
41 68 36 66

Arbejder ved DSB i Høje Taastrup, hvor jeg er leder af Lønafdelingen i HR. Mor til Magnus på 21 år og Mathias på 16 år, og bosiddende i Odense C. Har spillet volley i ca 35 år i forskellige klubber på Fyn. Spiller ind i mellem kampe på 1. divisions damer, men har ellers igennem de sidste år primært spillet beachvolley, og træner 2 gange om ugen med G(oldies) i Odense Beachvolleyklub.   


Jeg er menig medlem af bestyrelsen og arbejder for at skabe de sociale aktiviteter, hvor vi får klubfølelsen tilbage. 

Bestyrelsesmedlem
File
Dorthe Windeleff
61 86 02 97

Jeg er til daglig lærer på VUC i Odense og bor med min volley-familie i det sydlige Odense.
Vi har alle haft en stor passion for volley og pt. spiller min datter Clara på ligaholdet i Fortuna, min søn ungdomsvolley i naboklubben DHV.
Min mand spiller en smule beachvolley i OBVK og jeg selv både noget beach og noget “gulv”-volley på Fortunas 1. Div, når der mangler en hæver.
Jeg har selv spillet volley i mere end 30 år, de første mange år i DHV, men de sidste 10 år i Fortuna.

Udover at være en del af bestyrelsen i Fortuna er jeg også medlem af bestyrelsen i Volleyball Danmark.