Liga Damer

Lidt om holdet

Fortuna Odense Volley er den eneste ligaklub på Fyn for piger. Vi er stolte af at være et fynsk flagskib og kunne tilbyde fynske talenter et godt træningsmiljø. Det vil vi gerne blive ved med i fremtiden.

Fra sæsonen 2017/2018 valgte klubbens bestyrelse at satse på danske talenter. At skabe sine egne spillere er helt klart vejen tilbage til toppen af dansk volley.

Spillerne træner fast 4 gange ugentligt + styrketræning. Som glasur på kagen er kampene en vigtig målestok for holdets niveau, men holdet er for dem der spiller for at udvikle sig; såvel som volleyballspillere som på det personlige plan. 

Vi arbejder målrettet på at vores elitehold skal være guleroden for vores ungdomsspillere på damesiden, og har flere talenter med i træningen. Bag holdet er et engageret trænerteam, som bakkes op af klubbens eliteudvalg.

Fortuna er eliteidrætslokomotiv under Odense Kommune.

67165547_10157437750443454_8685401011931578368_o
Trænere

Til at stå i spidsen for vores ligadamer har vi headcoach Britt Hofstedt Hansen. Britt tog i sidste sæson kasketten på og gjorde debut som ligatræner. Til at hjælpe har hun assisterende trænere; Lotte Hauge og Mikael Hauge.

Mikael medbringer stor erfaring fra tidligere ligahold samt som assisterende træner på vores dame A landshold. Mikael har stor taktisk forståelse for spillet og elsker at bruge statistikken til videre udvikling.

Lotte bidrager med en spilforståelse som de færreste har. Som tidligere ligaspiller kender Lotte til de pressede situationer der kan opstå på banen, og har derfor et overblik som mange ikke kender til. Hun sammenkobler derfor taktisk og teknisk forståelse som en præstation få kan, og videregiver den til pigerne på holdet.

Headcoach Britt kommer med en rygsæk fyldt med forskellige ting. Som tidligere spiller, og som nuværende fys, har Britt et andet blik på tingene end så mange andre. Britt har en utrolig god spilforståelse, og en teknisk snilde man skal lede længe efter. Dette er noget hun videregiver til spillerne så det kan forståes. Endvidere har hun det guldkorn at hun ved hvad man kan klare af belastninger og hvor langt man kan skubbes.

Træningstider

Mandag: 19:00-21:45 (Midtfyns Gymnasiehal, Ringe)
Tirsdag: 19:00-21:30 (Marienlystcentret hal 1)
Torsdag: 19:00-22:00 (Odense Idrætshal 1)
Fredag: 18:00-20:00 (Hjallesehallen)

Kontaktperson
File
Britt H. Hansen
20 42 81 74
Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen