DU15

Lidt om holdet

Det er nu pigernes anden sæson i DU15.
Pigerne har spillet sammen i minimum et år. Flere af dem har spillet sammen i 2-3 år.

Pigerne er nysgerrige på hvad spillet kan bringe og er meget træningslystne.

De er drevet af at have det sjovt til træningen samtidig med at de udvikler sig både teknisk og spilmæssigt.

Sk%c3%a6rmbillede%202020-08-06%20kl.%2016.44.58
Trænere

Trioen fortsætter!🥳

I sæsonen 19/20 hed holdet DU14, nu skifter holdet navn men trænerteamet er det samme. Alle 3, Marianne Dixen, Karina og Kaj Rasmus Jeppesen, fortsætter med at udvikle ungdommen i Fortuna. Pigerne rykkede sig markant i sidste sæson, og fik bekendtskab med opstillinger, og DM kval. Trænerteamet lagde mange timer i udviklingen, og det så man tydeligt.  Derfor kunne vi heller ikke være gladere for at alle 3 vil fortsætte med at træne holdet til den kommende sæson. 🤝

Træningstider

Mandag: 16:30-18:30 (Klostermarkhallen)
Onsdag: 16:30-18:00 (Klostermarkhallen)

Marianne Dixen

Marianne er en meget positiv træner som har fokus på udvikling og at skabe et miljø hvor der er plads til alle, hvilket er i en god rød tråd med Fortunas værdier.  Endvidere så er Marianne en træner, hvor der er styr på teknikken da hun selv er aktiv spiller, og har spillet i flere år, på divisionsniveau.

Kaj Jeppesen

Kaj Jeppesen, kommer med ligeså meget ballast. Han er et kendt navn i volleyverdenen, han er selv forhenværende spiller, og har i mange år coachet på ligaplan. Kaj kommer med en stor viden inden for volley.

Karina Blach

Karina, sagde sidste sæson ja til at hjælpe med at træne pigerne, da hun har en datter på holdet, og har selv spillet volley på divisionsniveau. Hun fortsætter i denne sæson, og har meget at byde på.