DU15

Lidt om holdet

Nyoprykkede kidsspillere der sidste sæson spillede Level 4. 

Pigerne har spillet sammen i minimum et år. Flere af dem har spillet sammen i 2-3 år.

Pigerne er nysgerrige på hvad spillet kan bringe og er meget træningslystne.

Sk%c3%a6rmbillede%202019-07-30%20kl.%2011.07.26
Trænere

Til at lede slagets gang for denne sæsons U14 piger, er vi stolte af at kunne præsentere Marianne Dixen og Kaj Jeppesen. 

Marianne og Kaj har i mange år været i faget som trænere for ungdomsspillere, og det er derfor en stor glæde at de har lyst til at tage skridtet fra kidstrænere og følge med pigerne op i ungdomrækken som U14 trænere.

Marianne er en meget positiv træner som har fokus på udvikling og at skabe et miljø hvor der er plads til alle, hvilket er i en god rød tråd med Fortunas værdier.  Endvidere så er Marianne en træner, hvor der er styr på teknikken da hun selv er aktiv spiller, og har spillet i flere år, på divisionsniveau.

Kaj Jeppesen, som er den anden halvdel af duoen, kommer med ligeså meget ballast. Han er et kendt navn i volleyverdenen, han er selv forhenværende spiller, og har i mange år coachet på ligaplan. Kaj kommer med en stor viden inden for volley.

Til at hjælpe sig har duoen fået en hjælpende hånd fra Karina Blach. Karina har en datter på holdet, og har selv spillet volley på divisionsniveau. Hun har i denne sæson sagt ja til at assistere.

Træningstider

Mandag: 17:00-18:30 (Marienlystcentret)
Torsdag: 17:00-18:30 (Marienlystcentret)

Kontaktperson
File
Britt H. Hansen
Assistent
20 42 81 74
Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen